Despre noi:

Producător de echipamente și jucării profesionale Soft Play.

Prima firmă din România care produce echipamente și jucării Soft Play dedicate locurilor de joacă, școlilor, grădiniţelor sau pentru acasă. Lucrăm cu locuri de joacă unde testăm toate produsele comercializate de către noi și ne asigurăm că îndeplinesc sau chiar depăsesc standardele internaționale.

Ecologie și protecția mediului

Facem eforturi pentru a utiliza procese și materiale care ajută la protejarea mediului înconjurător. Fabricat, cusut și asamblat în atelierele noastre Kinderfun™ Soft Play din România. Produsele au fost dezvoltate prin cunoștințe unice, asigurând o calitate optimă și siguranţă pentru copii.

 

Kinderfun™ Soft Play crede în crearea de soluții practice și inovatoare pentru îngrijirea, creșterea și dezvoltarea copiilor.

Ce sunt produsele Soft Play?

Produsele Soft Play sunt fabricate din burete special ce poate să revină la formă iniţială foarte repede și material moale la atingere ce asigură o îmbrăcăminte în culori atrăgătoare, rezistentă în timp și ușor de curăţat.

Ca partener preferat pentru instituțiile preșcolare și școlile din întreagă lume, grupul Kinderfun™ Soft Play a devenit un brand bine-cunoscut pe piața materialelor educaționale prin:

- inovare continuă;

- creare și selecție de produse de calitate care respectă standardele de siguranţă ;

- consultarea şi comunicarea cu profesioniștii din grădinițe, școli, creşe (preșcolari) și locuri de  joacă dedicate.

 

Garanție naţională și internaţională.

Produsele marca Kinderfun™ Soft Play sunt certificate de către centrul de cercetare și verificare a calităţii în România și sunt autorizate CE. Garanția oferită este de 12 luni. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate și fac că acestea să reziste timp îndelungat la folosirea corectă.

 

Forme și dimensiuni preferențiale ...

La cererea clientului putem execută și alte dimensiuni în afara celor afișate pentru a se potrivi mai bine necesităţii și spațiului în care doriți să le plasați. De asemenea putem produce și alte tipuri / forme de echipamente de joacă și jucării Soft Play.

Programul de lucru este de Luni pană Vineri între orele 10:00-18:00.

Pentru a răspunde pe email la toate întrebările vă rugăm să ne acordați 24 de ore.