Termenii și Condițiile

I. Despre Societate

Serviciul www.kinderfun.ro este oferit de INTREPRINDERE INDIVIDUALA NEACŞU GABRIEL GEORGE cu sediul in BUCUREŞTI, Bld. Chişinău 21 (69), înmatriculată în Registrul comerțului sub nr.F40/364/2016, având cod unic de înregistrare 28194799, denumită în cele ce urmează Societatea.

 

Ne puteți contacta prin următoarele mijloace:

Prin poştă la adresa de corespondenţă: Bucureşti, Bld. Chişinău Nr.21(69), sector 2.

Prin e-mail la următoarele adrese:

office [at] kinderfun.ro sau formular online.

Prin telefon la numărul: 0754.62.44.41.

Prin fax la numărul: 0318158081.

II. Despre 
Website
www.kinderfun.ro este un serviciu e-commerce care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia produselor afișate. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite prin site, email sau telefon. 

III. Proprietatea Intelectuală
Conținutul si designul www.kinderfun.ro (articole, design, descriere produse sau orice alte materiale), precum si orice alt element care are legătură cu cel trimis de client prin email sau furnizat prin orice altă modalitate aparțin Societăţii si/sau colaboratorilor săi - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală.

Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele www.kinderfun.ro  fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societăţii. 
Nu puteți folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci ,logo-uri sau alte informații protejate de legea copyright-ului (imagini, texte, interfaţe, formulare) ale www.kinderfun.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societăţii. 
Este permisă crearea limitată, revocabilă si neexclusivă a hiperlink-urilor către pagina de index a www.kinderfun.ro, atâta timp cât această acţiune nu prezintă serviciul www.kinderfun.ro într-o lumină falsă, înșelătoare , derogatorie sau ofensivă. Nu puteți folosi logo-ul firmei, alte proprietăţi grafice sau mărci ca parte a hyperlink-urilor fără a deține o permisiune scrisă, prealabilădin partea Societăţii.

 

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul www.kinderfun.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiţionată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia de anumite servicii oferite de Site, precum şi pentru achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.kinderfun.ro sau verificarea situației unor comenzi proprii va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați un cont de utilizator pe Site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dumneavoastră a Termenilor si Condițiilor de utilizare a www.kinderfun.ro si a Politicii de Confidenţialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Întru-cât prevederile Termenilor si Condițiilor de utilizare si a Politicii de Confidențialitate pot fi modificate, vă rugăm să le revedeți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu accesaţi/folosiţi serviciile www.kinderfun.ro. 
Dacă folosiţi acest Site, sunteţi responsabili cu privire la păstrarea confidenţialităţii datelor de acces in contul dvs. de utilizator creat pe Site şi sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activităţile efectuate din contul dvs. de utilizator creat pe Site.


www.kinderfun.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adulţilor, care sunt autorizați să efectueze plăţi online cu cardul sau prin orice altă metodă de plată acceptată de www.kinderfun.ro. Dacă aveţi mai puţin de 14 (paisprezece) ani, puteţi achiziţiona produsele www.kinderfun.ro, numai cu ajutorul unui părinte sau tutore. 
www.kinderfun.ro îşi rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlink-uri sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreție. 

V. Datele Personale

Prin înregistrarea ca utilizator al www.kinderfun.ro vă vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data naşterii dar şi alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.kinderfun.ro. De asemenea, pentru a vă abona la newsletter sau alerte www.kinderfun.ro va trebui să ne comunicaţi o adresa de email validă precum şi alte date legate de dvs.

Vă rugăm să accesaţi pagina în care vă este prezentată Politica de Confidențialitate pentru a vă informa cu privire la informațiile colectate de www.kinderfun.ro, cu privire la modul în care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimității dvs. 

VI. Procedura de cumpărare

Pentru a cumpăra şi intra in posesia produselor oferite spre vânzare pe www.kinderfun.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:

- identificarea si alegerea produselor.
- înregistrarea dvs. ca utilizator al www.kinderfun.ro.
- efectuarea plaţii produselor. Plata se efectuează online sau prin transfer bancar/ordin de plată în condițiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va conține prețul produsului comandat.
- livrarea produselor comandate si achitate. Vor fi însoţite de certificatul de garanţie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de către producător/importator/distribuitor şi/sau de alte certificate, dacă este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.kinderfun.ro, sunteţi de acord cu forma de comunicare (telefonică, e-mail sau site-ul de derulare operațiuni
)

VII. Cum cumpăr

VII.1. Preţurile
Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, preţurile produselor afișate pe www.kinderfun.ro reprezintă preţurile finale de cumpărare (întreprinderea NU este plătitoare de TVA 19%, valabilă în România). Preţurile finale de cumpărare pot fi preţuri sugerate de către producători sau furnizori sau pot fi estimate in funcție de preţurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preţurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive preţuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioadă. 

 

 

 


VII.2. Metode de plată
Pentru efectuarea plații produselor comandate, puteți alege una din cele două metode de plată: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare.

Dacă aţi ales ca metodă de plată transferul bancar/ordin de plată, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda plasată şi vă oferă informațiile relevante pentru comandă si plată. Aceste informații le veți primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1).

Dacă ați ales să plătiți numerar/cash la livrare, după plasarea comenzii veți primi prin e-mail informațiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmând să efectuați plata produsului către persoana care efectuează livrarea (Curier rapid).

 

Taxele de livrare sunt după cum urmează:

București

- transport: 1 kg – 50 kg (15 lei primul kg + 1,5 lei/kg);  >51Kg (15 lei primul kg + 2 lei/kg);

- expediere/restituire documente: 10lei;

- ramburs: 10lei +2% din valoare.

 

România

- transport: 1 kg – 50 kg (18/ lei primul kg + 1,5 lei/kg);  >51Kg (18 lei primul kg + 2 lei/kg);

- expediere/restituire documente 10lei;

- ramburs 10lei +2% din valoare.

 

VII.2.1. Cum cumpăr si plătesc produse de pe site-ul www.kinderfun.ro prin transfer bancar/ordin de plata
Puteți cumpăra produse prin www.kinderfun.ro urmând 3 pași:
a. Selectați produsul pe care doriți să-l achiziționați prin butonul: ''Adaugă in coş'' si apăsați pe linkul: "Finalizați comanda".
b. Introduceți/confirmați datele dvs. personale.
Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă şi eficientă a comenzii plasate de dvs. Vă rugăm să completați corect formularul si sa indicați persoanele către care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanţă extremă deoarece informațiile legate de comandă si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta încetineşte întregul proces de comandă. Mai mult de atât, Societatea nu va putea să vă contacteze si să vă informeze asupra stării comenzii dvs. Dacă adresa de livrare nu este aceeași ca adresa de facturare, indicați acest lucru prin debifarea opțiunii. Adresa pentru livrare este aceeași cu adresa de facturare de la sfârșitul formularului. Alegeți metoda dorită de plată şi confirmați datele alegând "Pasul următor". Dacă adresa de livrare, adresa de facturare sau ambele adrese nu sunt aceleași cu adresele pe care le aveți înregistrate in contul de utilizator de pe Site, înainte de a trece la următorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceți adresele de facturare şi/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva.

Daca ați ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plată, veți primi prin e-mail o factură cu toate datele privitoare la comanda dvs.. Următorul pas este efectuarea plații în cel mai scurt termen. In procesul efectuării plații prin transfer bancar/ordin de plată, trebuie să menționați la secțiunea Detalii de plată a ordinului de plata numărul facturii primite prin e-mail, care reprezintă confirmarea comenzii plasate. După efectuarea plații prin transfer bancar/ordin de plata, vă rugam sa ne trimiteți o confirmare de plată la adresa office@kinderfun.ro în maxim 24 de ore.

IX. Garanție si service post-vânzare
Pentru orice detalii legate de garanție vă rugam să contactați departamentul de service. Toate produsele comercializate au o garanție de 12 luni.

X. Descrierea si returnarea produselor
www.kinderfun.ro depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de precis. Cu toate acestea, www.kinderfun.ro nu garantează că descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legătură cu acestea sunt precise, complete, curente sau fără erori. Daca un produs oferit de www.kinderfun.ro este diferit faţă de descrierea aferentă acestuia de pe Site, îl puteți returna respectând prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului şi în conformitate cu legislația română in vigoare. 

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, în conformitate cu dispozițiile Ordonanței nr.130/2000.

În cazul în care înţelegeţi să valorificați acest drept aveți următoarele obligații:
- de a returna produsul cumpărat, în ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
- de a returna produsul cumpărat în stare de funcționare, nedeteriorat, nefolosit,  în starea în care v-a fost livrat.


*Observatii: Returnarea contravalorii produsului este efectuata prin virament bancar, avem rugamintea sa completezi contul IBAN in momentul inscrierii cererii de retur. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.
XI. Recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conținut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; trimite sugestii, idei, pune întrebări, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu incalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietăţii intelectuale; nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instiga la ură sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de tip  spam. În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identităţi false. www.kinderfun.ro îşi rezervă dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conţinut postate de către utilizatori şi nu are obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conținut pe www.kinderfun.ro, transmiteți, în afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuală, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica,distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice ţară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conținut pe www.kinderfun.ro, cedați dreptul Societăţii de a folosi numele dvs. în relație cu materialele postate; garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă, dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postaţi; că materialele postate nu violează nici una dintre condițiile de postare ale recenziilor,comentariilor, comunicărilor şi alte forme de conținut din partea utilizatorilor, ale www.kinderfun.ro. 
www.kinderfun.ro are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza, edita sau şterge, orice tip de conținut sau activităţi ale utilizatorilor pe Site. www.kinderfun.ro nu este responsabil şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de către alte terțe părți pe Site. www.kinderfun.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de către utilizatori.


XII. Forţa Majoră
www.kinderfun.ro, afiliații sau/şi în general furnizorii de produse sau servicii către www.kinderfun.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința www.kinderfun.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la www.kinderfun.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.kinderfun.ro, erorile de operare, precum şi cazurile de forță majoră stipulate de legislația română în vigoare.

XIII. Publicitatea
www.kinderfun.ro poate afișa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum şi la produse ori servicii aparținând terților. Prin utilizarea www.kinderfun.ro şi prin acceptarea Termenilor si Condițiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidențialitate, vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.


XIV. Reclamații privind încălcarea legii referitoare la protejarea proprietaţii intelectuale
www.kinderfun.ro respectă dreptul la proprietatea intelectuala a terților. Daca aţi observat ca Site-ul contine informații care inculca dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteți o înştiinţare la adresa de email: office
@kinderfun.ro, sau să ne contactați la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenţă, afișate la capitolul Despre noi din prezentul contract. 

XV. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.kinderfun.ro sunt guvernate de dispozițiile legilor romane, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanța 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementează regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si condițiile www.kinderfun.ro se supun legislației române.  În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, in termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul www.kinderfun.ro. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parți se vor supune rezolvării instantelor judecătoreşti competente de pe raza municipiului București. 

XVI. Prezentarea ofertei 
www.kinderfun.ro îşi rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra preţurilor şi datelor tehnice prezente pe site-ul www.kinderfun.ro, fără o înştiinţare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.kinderfun.ro au caracter informativ şi nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site-ul www.kinderfun.ro au caracter informativ şi pot exista diferențe între acestea şi produs.